Referenties 2019-03-14T11:12:50+00:00

Enthousiaste liefhebbers
over de TopPigeons PE Korrel

De Top Pigeons PE Korrel wordt door steeds meer liefhebbers toegevoegd aan het dagelijkse voedingspatroon van hun duiven! En de PE korrel wordt door liefhebbers uit alle spelonderdelen toegepast, van vitesse tot zware fond. Bekijk onderstaande referenties over hun ervaringen met de Top Pigeons PE Korrel.

Klasse duiven, topmelkers en een juiste verzorging om de duiven voldoende energie mee te geven maken het verschil is onze stellige overtuiging. De TopPigeons PE korrel kan daar belangrijke schakel in zijn.

Direct PE Korrel bestellen | 4 x 750g
Direct PE Korrel bestellen | 5 x 1750g

Gebr. van Deutekom

We kregen een mooi berichtje binnen van Jan Willem van Deutekom die samen met zijn broer speelt onder de naam Gebr. van Deutekom. Zij gebruiken naar volle tevredenheid de PE Korrel. Jan Willem zelf zegt hierover: “dit jaar op Perigueux was het top met een 7e NPO en een 16e NPO in Afdeling 8. En we speelden 15 van de 31 in de prijzen. Wat ons opvalt is een veel sneller herstel doordat we de PE Korrel ruim blijven doorvoeren de eerste 2 dagen na thuiskomst”.

Een prachtig verhaal en ervaring rechtstreeks van de liefhebber. Top Pigeons deelt deze graag met u. Op deze webshop vindt u meer informatie over de PE Korrel en kunt u deze ook online bestellen.

Henri, Pieter en Geert de Lau

Henri, Pieter en Geert de Lau uit Eersel zijn zeer tevreden over het gebruik van de PE korrel. Ze zijn die dit jaar voor het eerst gaan gebruiken en met succes.

Dit was de tekst die wij in de mail mochten ontvangen van de familie de Lau: “PE korrel dit jaar voor het eerst gebruikt en je kan wel zeggen dat we een stel goede vluchten hebben gehad, waar de PE korrel wellicht aan heeft bijgedragen”.

Super mooi om dit te horen en de foto die werd meegestuurd is zo niet nog mooier.
Ook u nodigen wij uit om het gebruik van de Top Pigeons PE korrel te gaan ervaren. Je kunt deze het hele jaar rond, dagelijks toevoegen aan het voer.

Comb.Rekker- Westra

In 2018 maakte bijvoorbeeld Auke Rekker (Comb. Rekker-Westra) een super uitslag op de meerdaagse fondvlucht Limoges en vloog o.a. een 1e NPO maar ook een 7e NPO, 8e NPO enzovoort. Hij gebruikt al jaren naar volle tevredenheid de Top Pigeons PE korrel.

Volg het voorbeeld van zoveel tevreden gebruikers en laat uw duiven ook genieten en profiteren van dit top product.

Lourens-Jan Hengst

Lourens-Jan Hengst en Jacco Provoost, spelend onder de naam Hengst-Provoost, wonnen in 2018 de 1e Nat. St. Vincent. Lourens Jan Hengst (zie foto) is al jaren een trouwe gebruiker van de PE Korrel en is daar zeer tevreden over. Hij verstrekt de PE korrel het hele jaar door in aangepaste dosering.

Lourens-Jan en Jacco dank voor het insturen van de leuke foto en zo hebben we er al weer een mooie referentie bij.

Direct PE Korrel bestellen | 4 x 750g
Direct PE Korrel bestellen | 5 x 1750g